Renovering eller ombygning af badeværelse

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Lad os tage hånd om opgaven og lad din drøm om et nyt badeværelse gå i opfyldelse.

Hos Henrik S. Larsen udfører vi alle former for opgaver med henblik på at bygge eller renovere badeværelser. Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Hvad enten du vil have nye fliser, flyttet brusekabinen, eller du gerne vil have os til at sætte hele rummet i stand, klarer vi det på professionel vis. Vi opererer i Nordsjælland og hele hovedstadsområdet.

Hvad kan vi udføre på dit badeværelse?

  • Om- eller udbygning
  • Vådrumssikring
  • Flytning af toilet
  • Gulvvarme
  • Støbning af gulv
  • Flise og fugearbejde

Andre former for opgaver og renoveringsprojekter udføreres i samarbejde med kvalificerede faggrupper. Vi arbejder tæt med kompetente samarbejdspartnere der spænder bredt. Derved sikrer vi dig god kvalitet af dit badeværelse, selv når det kommer i hænderne på andre.

Et badeværelse skal fungere optimalt

Hvad enten du har små ting, der skal ordnes, eller du overvejer en mere gennemgribende istandsættelse, er du kommet til det rette sted.

Vi har flere års erfaring med badeværelser, og hos os kan du få den nødvendige vejledning. Det gør det nemmere for dig at forholde dig til, hvad der giver bedst mening i din situation. Både med henblik på dit budget, funktionalitet og komfort.

Renovering eller opførelse?

Hos Henrik S. Larsen bestræber vi os altid på den bedste service og gør derfor vores for at sikre fuld tilfredshed hele vejen. Du får professionelt håndværk som udføres efter gældende lovgivning, og derfor kan du være sikker på at undgå vand og fugtskader.

Når du skal have opført dit nye badeværelse, rådgiver dig i alt fra valg af flisesten til farve på fuge. Flisernes udseende har som bekendt stor indflydelse på udseende og stemning i resten af rummet. Derfor rådgiver vi dig i at designe et badeværelse der falder netop i din smag, som samtidig er gennemført og funktionelt ned til mindste detalje.

Skal du have bygget ny bruseniche? Henrik S. Larsen udfører den bruseniche, der opfylder netop dine behov og samtidig sørger for, at alt det praktiske er i orden, såsom hældning på gulv og montering af afløb og rist, så du minimerer risikoen for vandskader bedst muligt.

Bestil et uforpligtende tilbud hos os

Hvad enten du har en større eller en mindre opgave til os, er du velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende og ganske gratis tilbud. Du kan fange os på telefon 20 49 16 04, og du har også mulighed for at kontakte os per mail. Send en e-mail til jhsimony@gmail.com, så svarer vi dig så snart, vi har mulighed for det.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig.

 

HVORDAN ER VI?