OM OS

Professionelt arbejde i høj kvalitet!

Henrik S. Larsen er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1991. Holdet består af mester Henrik Simony Larsen, 4 svende samt en lærling. Virksomheden befinder sig i en mindre by på Nordsjælland, og tilbyder kvalitetssikret murerhåndværk og autoriseret kloakarbejde til privat- og erhvervskunder i hele hovedstadsområdet og på Nordsjælland.

Henrik S. Larsen har ekspertise indenfor nyopførsel og renovering af badeværelse, men tilbyder også alt indenfor til og ombygning samt en hjælpende hånd med hovedentrepriser.
Vi specialiserer os i flotte og funktionelle badeværelser af bedste kvalitet. Med et hold af topprofessionelle eksperter med mange års erfaring, står vi altid stærkt som dine pålidelige håndværkere til at udføre dit drømmebadeværelse eller tilbygning.

Hos os er kunden i centrum, og derfor skal både service og kvalitet være i top.
Vi bestræber os på altid at udføre opgaver til tiden og garanterer håndværk af bedste kvalitet ned til mindste detalje. Hos os er det vigtigt, at ikke kun vi, men især vores kunder, er tilfredse med resultatet. Vi gør vores for, at du altid føler dig i trygge hænder med suveræn og personlig service.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på telefon: 20 49 16 04 eller mail: jhsimony@gmail.com

Eksempel på tilbygning


Hus før tilbygning


Her med tilbygning

Hos Henrik S Larsen overholder vi selvfølgelig den nye EU-persondataforordning. Vi passer derfor godt på dine data og sikrer dig som altid, læs mere her.

 

HVORDAN ER VI?